Trein

21-08-2012 11:22

We kwamen op het idee om uit eten te gaan in Den Bosch. En hoe kwamen we daar? Met de trein! En natuurlijk moest en zou onze trouwe viervoeter meegaan!

Eenmaal op het station kwamen we erachter dat er alleen trappen en roltrappen waren... shit. We kozen om met Nova de roltrap op te gaan. Renate voorop en daarna kwam ik (Lara) met Nova. En ineens zetten ze zich schrap voor de roltrap.. ohjee.. en de mensen achter haar struikelde er zowat over (oepsie!) Met wat enthousiasme kwam ze ook de roltrap op! Ze vond het wel spannend maar vermande zich. Wat een brave hond!

Onze trein stond al klaar dus we stapte meteen in. Nova sprong zonder aarzeling meteen de trein in. We gingen zitten in de tussenruimte. Anders moesten we een trapje af of op. Allemaal mensen kwamen naar binnen en Nova deed vriendelijk tegen iedereen. Toen de trein begon met rijden had ze een beetje moeite met haar evenwicht houden en daarna besloot wijs te gaan liggen. Er was natuurlijk ook een vlieg in de trein( die vangt ze thuis altijd) en die moest mevrouw natuurlijk in de gaten houden. Ze was overduidelijk op dr gemak in de trein. En zelfs de conducteurs vonden haar een mooie lieve hond! (ookal dacht eentje dat het een mechelse herder was?!)

Op het station in Den Bosch aangekomen stapte ze weer vrolijk uit. Gelukkig waren er hier liften dus daar maakten we mooi gebruik van. Ik was al eens eerder met haar in de lift geweest dus ook dat was geen probleem!

Eenmaal bij het restaurant aangekomen gingen we buiten zitten en Nova ging braaf onder de tafel liggen. En kreeg een bak water van de ober. Nova vond ze ober wel leuk volgens mij, want iedere keer als de ober eten kwam brengen moest mevrouw opstaan om hem te begroeten en te likken. Gelukkig is het een vriendelijke hond en maakt met iedereen vriendjes!

Ook de terugreis ging super. Toen we weer thuis waren plofde ze meteen ergens voldaan neer.

Het was een heerlijk dagje met ons prinsesje!