Ons tweede bezoekje

04-12-2011 10:23

Vandaag weer op bezoek geweest bij Ashmi en de puppies. Peter is meegeweest omdat hij ook een aantal taken gaat vervullen.

Hij vindt het ook een mooi en gezond nestje. Maar ja dat kan ook niet anders. Ze worden met veel liefde opgevoed door zowel moeder als José. Er lopen hier nog meer honden rond. Die zijn allemaal heel nieuwsgierig en aanhankelijk. En hebben allemaal zachte oortjes;)

We hebben een hoop gekletst. Er waren nog andere mensen op bezoek die ook een puppie gaan krijgen uit het nest. Het was ook erg leuk om die te zien en even mee te kletsen.

De hondjes moesten nog even eten en rusten voordat wij bij ze mochten komen. Maar toen was het ook wel echt feest! De hondjes mochten naar buiten samen met ons en met Ashmi. Dit was echt heel erg leuk. Al die hondjes dartelden lekker, vrolijk rond. Moesten overal lekker aan snuffelen, ook aan ons natuurlijk. Ze zijn weer een stuk gegroeid, zeg!! Wat ik nooit had verwacht is dat er een puppie zomaar tussenuit zou springen voor ons. Ik bedoel hoe kun je nu kiezen tussen 9 van die schattige, vrolijke beestjes. Gelukkig waren we er wel van overtuigd dat we een dame wilde hebben dus onze keus werd al beperkt van 9 naar 6, maar dat leek mij de keus niet echt makkelijker maken. Maar toch is het gebeurd, we hebben wel een duidelijke voorkeur voor Cayra, de puppie met het oranje bandje om haar nekje. Lekker actief, aanhankelijk en onderzoekend!!

Niet dat de andere puppies deze kwaliteiten niet bezaten hoor, maar Cayra trok op de een of andere manier onze aandacht gewoon en bleef deze vasthouden.

We gaan ons nu lekker voorbereiden op de komst van onze eerste echte eigen hond!

Gesprekken voeren over wat wel en wat niet mag, waar we op moeten letten, welke dingen we waar gaan kopen. Waar komt de bench te staan. Wie doet wanneer wat, enz., enz.......

Genoeg te doen nog dus!!!

Maar we hebben in alles enorm veel zin.....

Nog even en dan is ze er, joehoe!!!