Checking the list

22-12-2011 15:09

Voordat je zo'n hond in huis krijgt is er nog een hoop te doen.

Je wilt natuurlijk wel dat ons nieuwe gezinslid het naar haar zin heeft.

Eerst een hoop gepuzzel wat betreft de verzekering voor de hond. Welke is betaalbaar en welke is goed, waar zit het verschil in, waar gaan we gebruik van maken en waar niet van, enz., enz..

De door meubels onbedekte vloer opmeten en op vloerbedekkingrestjesjacht ( mooi scrabble/ galgje woord?). Gevonden bij de leenbakker. De vloerbedekking op de rol bleek goedkoper te zijn dat het goedkoopste restje dat ze hadden dus toch enigszins op maat gesneden vloerbedekking voor ons.

Thuis natuurlijk meteen neerleggen, knippen en vastplakken. Dat doe ik wel ff dacht ik. Dat klopte ook, het ging met behulp van Lara best snel, alleen schots en scheef.......... Maar goed Nova kan niet meer uitglijden en het is toch maar tijdelijk. Prioriteiten stellen he, hahahaha.

Nog even bellen waar de bench blijft.......... is dat K*# ding naar Hilversum gebracht!?!? Zouden die mensen in Hilversum nou niet gedacht hebben he we hebben helemaal geen bench besteld!!! Maar goed hij komt morgen of dinsdag na de kerst.

Mooi hondenkussen gevonden die in de bench past en niet te hoog is voor onze pup.

Een hele vriezerla gekocht vol vlees voor Nova. Dus eten, drinken en slapen kan ze als ze komt. Dat is toch het aller belangrijkste lijkt mij.

De liefde die wij haar gaan geven is gelukkig gratis anders zouden we echt in geldnood komen, lol;)