Blog

Ons tweede bezoekje

04-12-2011 10:23

Vandaag weer op bezoek geweest bij Ashmi en de puppies. Peter is meegeweest omdat hij ook een aantal taken gaat vervullen.

Hij vindt het ook een mooi en gezond nestje. Maar ja dat kan ook niet anders. Ze worden met veel liefde opgevoed door zowel moeder als José. Er lopen hier nog meer honden rond. Die zijn allemaal heel nieuwsgierig en aanhankelijk. En hebben allemaal zachte oortjes;)

We hebben een hoop gekletst. Er waren nog andere mensen op bezoek die ook een puppie gaan krijgen uit het nest. Het was ook erg leuk om die te zien en even mee te kletsen.

De hondjes moesten nog even eten en rusten voordat wij bij ze mochten komen. Maar toen was het ook wel echt feest! De hondjes mochten naar buiten samen met ons en met Ashmi. Dit was echt heel erg leuk. Al die hondjes dartelden lekker, vrolijk rond. Moesten overal lekker aan snuffelen, ook aan ons natuurlijk. Ze zijn weer een stuk gegroeid, zeg!! Wat ik nooit had verwacht is dat er een puppie zomaar tussenuit zou springen voor ons. Ik bedoel hoe kun je nu kiezen tussen 9 van die schattige, vrolijke beestjes. Gelukkig waren we er wel van overtuigd dat we een dame wilde hebben dus onze keus werd al beperkt van 9 naar 6, maar dat leek mij de keus niet echt makkelijker maken. Maar toch is het gebeurd, we hebben wel een duidelijke voorkeur voor Cayra, de puppie met het oranje bandje om haar nekje. Lekker actief, aanhankelijk en onderzoekend!!

Niet dat de andere puppies deze kwaliteiten niet bezaten hoor, maar Cayra trok op de een of andere manier onze aandacht gewoon en bleef deze vasthouden.

We gaan ons nu lekker voorbereiden op de komst van onze eerste echte eigen hond!

Gesprekken voeren over wat wel en wat niet mag, waar we op moeten letten, welke dingen we waar gaan kopen. Waar komt de bench te staan. Wie doet wanneer wat, enz., enz.......

Genoeg te doen nog dus!!!

Maar we hebben in alles enorm veel zin.....

Nog even en dan is ze er, joehoe!!!

Ons eerste bezoekje

24-11-2011 22:02

Spannend!!!!!!!!!!!

We mogen gaan kijken bij het nestje puppies waar wij er dolgraag eentje van willen hebben.

We moeten behalve op zachte oortjes ook letten op de fokker, omgang met haar dieren en de puppies,  of de hondjes gezond overkomen en en nog veel meer.

We zijn blij dat Jolijn de baas van Lara ook meegaat want die heeft meer verstand van honden dan wij.

Renate vindt namelijk voornamelijk zachte oortjes heel belangrijk, hahahaha.

Lara vindt het karakter van de puppys het belangerijkst.

Na een half uur waren we eigenlijk al overtuigd dat het wat betreft de fokker wel goed zat.

Gelukkig was José ( de fokker) ook overtuigd van onze goede bedoelingen en mogelijkheden.

 

WE KRIJGEN EEN PUPPIE!!!!!!!!!!! WOEHOE!!!

 

Het valt eigenlijk niet goed te omschrijven hoe wij ons voelden toen het tot ons doordrong dat we nu echt binnenkort hondenbezitters gaan worden van een oud Duitse herder!! Denk aan overgelukkig x 100 ofzo en zo voelen wij ons.

 

Tycho en Stijn mijn complimenten voor jullie onberispelijke gedrag! Petje af.

 

Een leuker verjaardagscadeau kan ik me niet wensen!

( niet dat de andere cadeaus niet op prijs gesteld worden hoor mensen;)

<< 1 | 2